Bakom bordellens stängda dörrar

Varje anrik bordell behöver en arrangör. Någon som planerar eventen, och lägger sista handen vid varje detalj. Någon som inte alltid syns men vars själ finns i varje möbel, varje matta, varje ljusstake och varje transaktion. Någon som säljer kött, som jagar bilder, som påminner om ljusstakarna och mattfransarna. 

Jag ser mig omkring i rummet. Varenda detalj är perfekt, så som jag visste att det skulle bli. Runt omkring mig flockas de. Köttet, köparna och voyeuristerna. I Hennes harem ligger det kött med slarvigt slängda lemmar och matar varandra med druvor. Deras skratt fyller luften och blandas med musikens ljuva toner. Jag ler för mig själv när jag ser Direktören öppna sin portfölj och med en olustig grimas lämna över nystartskapital till någon som lyckats övertyga honom om att lätta på penningpungen. Ännu mer vill jag skratta när jag ser hur hans bisittare rynkar pannan och räknar om hans uppräknade sedlar, som den noggranna person hon är.

Jag sveper genom rummen och de mjuka mattorna smeker mina nakna fötter. Skorna har jag glömt i något hörn, troligen hos någon som gav mig en fotmassage. Fördelen med att vara den med tryckplåtarna är att man har fri tillgång till kapital. När jag går förbi vårt kissing booth kan jag inte låta bli att smeka både den ljusa och den mörka skönheten som säljer sina gracer däri. När de byts av kommer månget hjärta bli krossat av männen som säljer sina läppar på mitt kommando. Mycket kapital tillkommer huset ikväll, och jag vet att min fru, Bordellens egen Madame kommer bli nöjd.

Tindrande ögon syns i vart hörn, och husets hallick strålar ikapp med sin silverfärgade kostym när han snurrar sin käpp. Hans medhjälpare är lika lättklädda som ekonomiskt sinnade och marknadsplatsen svämmar över av slutna avtal. Fritt flödande nektar förlänar hans position med ett gyllene sken. Smisk och pisk, handtag, famntag, klapp eller kyss. För varje steg påminns jag om den mångfald som rör sig runt omkring mig. Glimtande kött syns under både skjortor, klänningar, kavajer, bh:ar och hängslen.

Auktionsobjekten börjar samlas runt mig. Inoljade muskler blandas med runda bröst och jag smeker lätt Direktörens arm när jag visar honom kvällens dyraste och mest eftertraktade vinster. Mjuka höfter utsmyckade i gnistrande juveler, paljettbeklädda skinkor och avklädda kukbärare med varje biceps redo för inspektion.

När jag stängt huset ikväll, och kysst Bordellens Madam på kinden, när jag klappat Direktörens arm och visat honom mitt mest imponerade ansiktsuttryck över hans ökade tillgångar. När jag lagt armarna om husets hallick, kysst hans panna och skickat hem honom med hans vackra partner, då är det min tur. När jag pussat den vackraste kvinnan i rummet. När alla andra kommit, igen, igen och igen. När dörrarna stängts och musiken tystnat. Då kommer jag krypa ner under mitt täcke. Då kommer jag somna till minnet av de förlustande ljud jag lyssnat till under hela kvällen. Där kommer jag drömma om varma kroppar, levande ljus, fluffiga kuddar, röda organzatyger och fontänorgasmer. Då kommer jag vila med bilden av rödsmiskade rumpor, alla dessa bröst och kostymer på min näthinna. Där kommer jag vaggas till vila, medan jag vet, att alla dessa människor njöt på grund av mig.

/RudeGirl