Bland glittrande kroppar (en nykomlings betraktelser)

Det var hundra år sen sist jag var på fest och jag hade bestämt mig i sista sekund för att gå. Jag inser att jag har tagit ett bra beslut när jag med ett leende svarar att ”nej, jag ska klä av mig” när jag får frågan i entrén om jag behöver byta om någonstans.

Väl nere i lokalen så möts jag av en välkomstdrink och kvällen kunde börja. Aldrig har jag känt mig så välkommen bland glittrande uppklädda människor, bland piskrapp och stön. Att en hel kväll kunna frossa i bar hud, kvidanden och skratt. Det var queert och öppet, inbjudande och utmanande! Bubblet sinade inte i glaset och när jag fick krypa in på alla fyra i buren som stod uppställd i entrén så krympte min världsbild till fingrarna som sträckte sig mot mig genom gallret.

Plötsligt blev klockan två och lyckligt vandrade jag hemåt från min första femdomfest. En kväll att minnas.

Gästskribent: Oraklet

Leave a Comment