Bordellmammans brev

Kära vän,

Ännu ett år, ännu en depraverad fest. Alla goda saker infinner sig på hösten och så även vi! För trots att hösten sakta smyger sig på och trots att kylan biter i dina kinder så kommer jag och de mina, med en explosiv värme som kommer att tina upp den mest förfrusna tundra.

Lördagen den 10/9 slår jag upp de gyllene portarna till PLAY Pleasure Parlour och just du är bjuden till vår dekadenta, experimentella och lustfyllda fest.

Jag har inte glömt dig sedan vi sågs senast, hur du glittrade ikapp med paljetter och plymer. Jag har inte glömt hur dina händer slog, tog emot eller hur ditt stön ekade ikapp med etablissemangets pulserande väggar. Jag minns att du var som den snuskigaste juvelen i min skattkammare och jag ser fram emot att du kommer igen. Och igen. Och igen.

Kanske är du en av mina nya vänner? Fantastiskt. Välkommen till en värld av dekadens och lust, av bottenlös kättja och smärtans hårda ansikte. Välkommen. Till en plats där vi kan uppfylla drömmar – om det finns en mottagare- och till en fristad där du kan vara dig själv.

Alla anrika bordeller har en auktion, så även vi. Handplockade kroppar säljs till högstbjudande, så jag råder dig att hålla dig nära den som sitter på Play pennies. Den gamla Direktören går att mjuka upp, använd din kreativitet och din lust, så kanske det regnar manna från hans penninghimmel.

Du kommer att ha mycket att titta på under kvällen, allt ifrån våra fantastiska objekt som i detta nu förbereder sig inför köttets exponering, till läppar doppade i honung. De tjänar Glädjehuset med sin lusta och sin kreativitet, sin passion och sin hängivenhet.

Så min fråga till dig är: Hur tjänar du Glädjehuset?

/Madame Marthona

1 kommentar

Kommentarer inaktiverade.