Jag är flickan till saluJag är flickan till salu. Objektet som ska säljas till högstbjudande. Som ska visas upp, presenteras och förhoppningsvis dra in ordentligt med pengar till huset. Flickan till salu som auktioneras ut.

Hur jag kom hit vet jag inte riktigt. Kanske var det Dansens furste som övertygade mig om att det var det här jag och min plånbok behövde. Kanske fanns det en brännande räntebetalning till Direktören som krävde kapital snabbt. Kanske var det Madame Marthona som var lite extra generös med sitt harem den här kvällen. Eller var det kanske bara jag som ville ha lite extra pengar att roa mig med senare under kvällen?
Jag tar ett djupt andetag och tar min plats och plötsligt har jag allas blickar på mig. Det fladdrar till i magen, en blanding av nervositet och förväntan. Min blick går automatiskt till marken när jag presenteras och visas upp, och jag ler inombords.

Vad är det jag säljer denna glimrande kväll i ljuset mitt bland skuggorna? Min kropp och lite njutning för en stund. Jag säljer kyssar från läppstiftsröda läppar och kurvor att borra in fingrarna i. Jag säljer kött att bita i och kött att slå på. Jag säljer närhet för ensamma själar i natten.

Jag står här för att bli utbjuden. Ett stycke kött till salu och här får alla möjligheten att bjuda på något, bara du har pengar. Kom bara ihåg att objektet alltid går till högstbjudande, så någon garanti att vinna finns ju förstås inte, såvida du inte har den största plånboken med dig och är villig att spendera. I så fall kanske det är just du som tar med dig mig härifrån och in i de mörka vrårna? Eller så kanske det är damen i hög hatt en liten bit till vänster om dig? Eller herren i päls i det högra hörnet?

Snart slår klubban och då står det klart vem som vann. Första, andra, tredje.

Välkommen till auktion på Play Pleasure Parlour!