PLAY Dames of Deconstruction – Efterspelet: Några tankar om festen och vi vill säga tack

Dames of Deconstruction var ett viktigt skötebarn för oss på PLAY. Att få skapa ett tryggt rum för intim femdomutlevnad och omforma definitionerna av vad femdom innebär har varit fantastiskt roligt, väldigt utmanande och mycket efterlängtat. Vi är extremt tacksamma och lyckliga över den respons som vi fått.

Allt vi gör sker på frivillig basis med syftet att skapa fantabulösa fester av normbrytande karaktär och erbjuda något som inte finns någon annanstans på scenen i Sverige idag.

 img_3603

För er som besöker våra fester finns det något som kan vara av intresse att veta. PLAY har ingen personal, utan alla personer som deltog för att göra festen till det den var var festdeltagare som offrade delar av eller hela sin kväll för att lyfta din kväll. PLAY är ingen vinstdrivande verksamhet. Därför betalar PLAY inte ut några löner eller timersättning till någon deltagare. Istället agerar vi med en ideell förening i grunden och samarbetar antingen med professionella parter för t.ex. bar och dylikt, (med korrekta tillstånd på plats) eller driver baren med hjälp av volontärer till självkostnadspris (slutet sällskap). Fråga oss gärna mer om det på plats om du är nyfiken! Det innebär att alla du mötte på festen som agerade i en crew-kapacitet är besökare som lagt ner allt från 1 timme på ett värdpass, 8 timmar på roddningspass, till några månaders arbete, plus/minus lite skrammel.

Om du tycker om det vi gör, vill att det ska fortsätta och kan tänka dig att bidra med din tid, tankeverksamhet eller dina händer: Skriv gärna till oss!

Vi läser alla recensioner och feed-back noggrant och tar gärna emot mer utförlig feedback från våra gäster. Om du skrivit en dagbok om festen och inte fått påhälsning från oss, PM:a gärna en länk så att vi får veta vad du tyckte.

Vad gäller musiken så är musiksmak något extremt personligt och det är svårt att skapa en spellista som passar alla. Denna gång siktade vi på att skapa en atmosfär som understödde festens tema med kvinnliga, starka songwriters och musiker. Spellistan startade med mjuk och eggande musik och arbetade sig mot mer peppig och up-beat under kvällen.

Gällande temperaturen var det lite ojämn värme i lokalen men vi gjorde vårt bästa för att anpassa den under kvällen. I framtiden vet vi mer om hur vi ska arbeta med värmesystemet.

Avseende lokalens storlek är det ju ett angenämt problem att ha såpass många trevliga besökare i en intim och mysig lokal, och med Stockholmspriser på lokalen kommer vi nog inte kunna förändra mängden besökare. Däremot gjorde vi vårt bästa för att anpassa inredningen för att få ett flyt i rörelsen i lokalen. Vi hoppas att ni kände av det!

Nu vill vi säga tack till alla fantastiska gäster som klätt upp sig till tusen och gått in för att skapa en så normbrytande och vacker atmosfär som möjligt. Utan er hade festen aldrig blivit hälften så bra som den blev. Så många vackra människor har vi aldrig sett på samma plats, aldrig så mycket intim utlevnad eller så många kvinnor som njöt. Tack!

Ett stort tack till Dekadance för lån av möbler, och ett särskilt tack till Zeth för fabulös festgrafik samt Caleb som var schemalagd i över 12 timmar på festdagen.

Tack till alla våra volontärer, utan vilka det aldrig hade blivit någon fest alls, än mindre en så fantastisk tillställning som det till slut blev. Vi är oändligt tacksamma, ni är otroligt viktiga och värdefulla för oss och vi tackar er för att ni ger oss och alla besökare av er tid. I bokstavsordning: Alphatraum, Blodvite, Blåkvicka, bytesdjuret, Caleb, El_Caballero, faunust, Flisa, Gaia80, knoppan, Kuei, lindsingen, LittleVintage, MadameAnna, Malasius, Melmoth, Ms_B, Nattkorpen, Neo_Sthlm, purple_madness, Rånda, slave4you, Suit, Switched, Touche, Veli-Matti_Rautajärvi, Zeth och Zxo. Ett extra tack till Toki som kom förbi och roddade i lokalen.  

Ett extra stort tack till de som skrev fantastiska PR texter och/eller ställde upp med PR bilder i vår marknadsföring: Adam, AllaDessaBröst, Caleb, depravity, Flisa, ouedis, Oraklet, Touche.

Är ni nyfikna på vilka funktioner som fanns? Inför Dames of Deconstruction hjälpte 36 volontärer till med: Inköp, inredningsplanering, grafik, bärroddning, transportroddning och inredningsroddning, PR-texter, betalningar, svarade på biljettfrågor, hanterade dresscodesvar, pinnade bilder till vår pinterest, biljetthantering, databas, jobbade i wordpress, skrev texter till hemsidan, gjorde informationsutskick samt bidrog med egna PR-bilder till vår bildbank. Dessutom agerade de under festen bartenders, bubbelvärd, dungeon facilitators, värdar, runners, entrépersonal, party starters samt engagerade er i bandleken.

För insatser utöver det vanliga vill vi tacka Alphatraum (husets bartender) för tjänster utöver de vanliga för fantabulöst barchefande inför festen och arbetet som bartender under festen.

/Med all vår kärlek; RudeGirl, Marthona och Nesoa för PLAY

Leave a Comment