PLAY Pleasure Parlour – Efterspelet (del 1)

 

Pleasure Parlour är ett populärt och tacksamt projekt att arbeta med. Det var PLAYs största och första fest, helt på egen hand och vi är extremt glada och tacksamma över den positiva respons som festen har fått.

Allt vi gör sker på frivillig basis med syftet att skapa fantabulösa fester av normbrytande karaktär och erbjuda något som inte finns någon annanstans på scenen i Sverige idag.

För er som besöker våra fester finns det något som kan vara av intresse att veta. PLAY har ingen personal, utan alla personer som deltog för att göra festen till det den var, var festdeltagare som offrade delar av- eller hela sin kväll för att lyfta din festupplevelse. PLAY är ingen vinstdrivande verksamhet. Därför betalar PLAY inte ut några löner eller timersättning till någon deltagare. Istället agerar vi med en ideell förening i grunden och samarbetar med professionella parter för t.ex. bar och dylikt, som alltid har korrekt tillstånd. Fråga oss gärna mer om det på plats om du är nyfiken!

Det här innebär att alla du mötte på festen som agerade i en crew-kapacitet, som husets hallick, direktören, bordellmadamen, som stod i kissing booth, tog värd eller df-pass, genomförde party starters verksamhet (små shower i de olika rummen), agerade uppvisningsobjekt (i buren t.ex) är besökare som lagt ner allt från 1 timme på ett värdpass, garderobspass, 8 timmar på roddningspass till 4 timmar om dagen i en eller två månader, plus/minus lite skrammel.

Om du tycker om det vi gör, vill att det ska fortsätta och kan tänka dig att bidra med din tid, tankeverksamhet eller dina händer: Skriv gärna till oss!

Bäst bemedlad
Kvällens bäst bemedlade bordellbesökare blev Blodvite som med sitt sinne för affärer satte spets på sin stund i garderoben och såg till att samla ihop kvällens högsta summa på 4870 Play Pennies. Grattis Blodvite!

Feedback
Vi läser alla recensioner noggrant och tar gärna emot mer utförlig feedback från våra gäster. Om du skrivit en dagbok om festen och inte fått påhälsning från oss, PM:a gärna en länk så att vi får veta vad du tyckte.

Flera av er kommenterade att ni gärna skulle sett att festen startade en timme tidigare. Tiden mellan roddning och feststart var dock alldeles för knapp för det, men om fler av er anmäler er till roddning och hjälper oss bli klara snabbare nästa gång, så kan vi säkert ordna det!

Vad gäller musiken så är musiksmak något extremt personligt och det är svårt att skapa en spellista som passar alla. Denna gång siktade vi på att skapa en intim, erotisk atmosfär. Bristen på klagomål antyder att spellistan från Pleasure Parlour var uppskattad.

I del 2 av Efterspelet kommer vi rikta några tack till alla som på något sätt engagerat sig i festen.

/RudeGirl för PLAY