PLAY Pleasure Parlour – Efterspelet (del 2)

Nu vill vi säga tack!

Tack alla fantastiska gäster som klätt upp sig till tusen och gått in för bordellkonceptet med lika delar entusiasm och skarpt affärssinne. Utan er hade festen aldrig blivit hälften så bra som den blev. Så många fantabulösa kreationer har vi aldrig sett på samma plats, aldrig så mycket depraverad utlevnad eller så bordellulöst hett sex. Tack!

Tack till Dekadance för lån av möbler, och ett särskilt tack till Veneer för fabulös festgrafik, shiner som gjorde en fantastisk insats som avroddningsansvarig och Pervicia som bistått med hjälp med tryck.

Tack till alla våra volontärer och medarrangörer, utan vilka det aldrig hade blivit någon fest alls, än mindre en så fantastisk tillställning som det till slut blev. Vi är oändligt tacksamma, ni är otroligt viktiga och värdefulla för oss och vi tackar er för att ni ger oss och alla besökare av er tid.

I bokstavsordning: Adam, AllaDessaBröst, Blodvite, C-F, Caleb, Cleopetra, Cousette, Dau, diriges,elite, ellda, escape, faunust, Fittglitter, Flisa, Gaia80, Goljadka, Gud, janedoe, kaka, KawayamaTen, Killing, knoppan, kortnosKrake, Kuei, kråka, Linus, LillaLammet, LittleVintage, Livewire, MadameAnna, Madixa, Neeka, Neo_Sthlm, Nesoa, Nic,Nile_87, Pastorn, Pussysugar, QuietlyConfident, Rånda, Sasjenka, ShadyLady, shiner, stainless, SugarWaters, Suit,Svajen, VirreWonka, Vulpecula, Zeth och Zxo. Ett extra tack till bytesdjuret och Maveric som kom förbi lokalen och roddade utan att vara schemalagda.

Är ni nyfikna på vilka funktioner som fanns? Inför Pleasure Parlour hjälpte våra 53 volontärer i 24 arbetsgrupper till med: Inköp, inredningsplanering, grafik, bärroddning, transportroddning och inredningsroddning, PR-texter, betalningssystem, svarade på biljettfrågor, skrev en FAQ, hanterade dresscodesvar, pinnade bilder till vår pinterest, biljetthantering, databas, skapade en hemsida, jobbade i wordpress, skrev texter till hemsidan, gjorde informationsutskick samt bidrog med egna bilder till vår bildbank. Dessutom agerade de under festen garderobspersonal, bordellmadame, haremspersoner, direktör, husets hallick, dungeon facilitators, värdar, runners, uppvisningsobjekt, insläppspersonal, party starters samt stod i kissing booth.

För insatser utöver det vanliga vill vi tacka Dansmäster (husets hallick) för tjänster under festens 5 timmar samt kvällens hjältar, våra runners krake, ShadyLady och Zeth, för att de levererade och levererade under hela kvällen!

Och ett alldeles särskilt varmt tack till allas vår bordellmadame Marthona, Direktör Alphatraum och Nesoa som stått vid min sida i vått och torrt, lyssnat på min tandagnisslan, skrattat med mig och njutit med mig- detta förutom allt arbete de lagt på att kommunicera med volontärer, bygga biljettsystem, hantera betalningar och hjälpt mig släcka alla bränder som vi någonsin hade kunnat tänka oss skulle kunna uppkomma (plus några till). Vi byggde någonting fantastiskt tillsammans. ♥

/RudeGirl för PLAY