PLAY presenterar Dames of Deconstruction!

Datum: 3 december
Tid: 21:00 – 02:00
Plats: Peder Muur, surbrunnsgatan 25, T-Odenplan
Pris: 350 kr.
Entrén öppnar klockan 21.00 och stänger 23.00. Glöm inte att ta med legitimation. Utan legitimation, inget insläpp! Garderob ingår. OBS: Eftersom vi denna gång endast säljer alkohol till självkostnadspris behöver du ha med kontanter för dryck.

Välkommen till PLAY presenterar Dames of Deconstruction!

Under denna kväll löser vi upp föreställningar och normer och rör oss i ett rum utan andra gränser än feminint maktuttryck och underkastelse inför det. Det här är en fest för dig som älskar feminina maktuttryck! Blir du snurrig av en femdom-dam, smälter du för en BBW, eller om du bara lever för att dyrka det feminina då är det här du ska vara!

Drömmer du om att underkasta dig en bitmatrona? Är det bästa du vet att kvävas under en kvinnlig form? Önskar du att underkasta dig en fysisk kraft, att åtlyda en insisterande röst, att följa och servera, busa runt, lapa som ett litet djur, eller kanske bara sticka ut tungan och flämta som den hund du är? Hos oss får allt och alla plats och vi välkomnar det unika, det lekfulla och kanske det mörka i dig.

Vi vill ge er en möjlighet att existera, leva och njuta. Vi vill skapa en trygg, queer miljö där hårdhet blandas med skratt, där lustfulla stön ekar i kapp med slagen från en handfast hand och där tårar är tillåtet. Vi vill bjuda in det hårda och det sköra, det mjuka och det handfasta i en kavalkad av känslor.

Så, kom alla Dames, Gudinnor, Toppar, Femme fatales, Ladies, Bitches, Dominor, Madames, Mistresses och Missuses. Kom alla smärtslampor, littles, och queera keldjur, alla fantastiska undergivna och bottoms: Den här kvällen skapar vi en magisk plats för det som är happy, sexy och queer i femdom.

Vi strävar efter en så bra fördelning mellan dominanta och undergivna som möjligt, därför kommer vi inte acceptera alla anmälningar. Om ni accepterats till festen kommer ni få ett bekräftelsemail med betalningsinformation.

Dresscode: Fantabulous. Vad betyder det? Uppklätt, utklätt eller avklätt! Du kommer inte in i jeans och t-shirt. Du kommer inte in som gud skapade dig med oskyddat kön. En tumregel för vår dresscode är att om du kan gå nedför gatan en vardag i din outfit utan att någon höjer på ögonbrynen, så har du inte ansträngt dig tillräckligt. Alla material är välkomna så länge klädvalet går i linje med festens tema. På denna fest välkomnas särskilt utstyrslar som förstärker det du vill erbjuda. Flaunta dina höfter i ett par spetsunderkläder, svinga dina lurviga i ett par ankelboots eller snör in dig i en korsett. Våra hjärtan klappar som alltid varmt för allt vad genderqueer och androgynitet heter. Bara fantasin sätter gränser, så tänk till kring temat och skapa något alldeles, alldeles, underbart!

Om du är osäker på om din tilltänkta klädsel är fantastisk nog, kontakta arrangörerna på info@playsthlm.se med beskrivning/foto. Vår Pinterest uppdateras löpande med inspirationsbilder! https://se.pinterest.com/playsthlm/play-dames-of-deconstruction/

Läs mer om dresscode här: http://playsthlm.se/dresscode/

Övrig info: Fokus på den här tillställningen ligger på utlevnad av olika slag. Vi tillhandahåller därför inget dansgolv.

Edgeplay är ej tillåtet på denna tillställning.

Biljettförsäljningen är nu helt stängd.