PLAY presenterar Pleasure Parlour!

image

Datum: 10 september

Tid: 22:00 – 03:00

Plats: enARENA, Rosenlundsgatan 33, T-Mariatorget

Pris: 350 kr. Biljetterna släpps under vecka 33!

Entrén öppnar klockan 22 och stänger 00. Glöm inte att ta med legitimation. Utan legitimation, inget insläpp! Garderob ingår.

Välkommen tillbaka till Pleasure Parlour!
Pleasure Parlours portar slås upp för en depraverad, magisk afton där allt kött och de mest perverterade tjänster är till salu. Tillsammans skapar vi illusionen av en bordell, en plats långt från vardagen dit vi sökt oss för att leva ut våra mörkaste fantasier. Kom som bordellens dyraste gigolo, kurtisanen som säljer sin tillgivenhet eller kaptenen vars fartyg lagt till i hamnen för bara en natt.

I Pleasure Parlours dova rum roar de sig alla, den hårdhänta överstinnan, den vackre främlingen och den mest förhärdade av alla bordellmammor i en mörk natt av passion och spel. Kom och spendera dina sedlar på de smutsigaste av tjänster, konversera med de mest perverterade av medmänniskor och låt dig hänföras av årets mest dekadenta auktion där Direktören och Madame Rude säljer skälvande kött och blyga violer till högstbjudande. På Pleasure Parlour finns det något för envar!

Du som är välbeställd kan besöka etablissemangets egen hallick, Dansens furste, och har du tur kan han och hans assistenter hjälpa dig att släcka din dekadenta törst. Och du, du som inte är lika välbeställd men drömmer om att bli det, kan viska vad du har att sälja i hans öra. Kanske, om du har riktig tur, kan det vara ditt kött, eller dina tjänster, som går till högstbjudande främling.


Varje anrik bordell har en Madame som håller ordning på festen, glädjefolket, slampigheten och ser till att valutan cirkulerar. Vi har långt mer än så! Möt den enastående Madame Marthona och hennes depraverade harem som gör dina drömmar till verklighet, om det roar henne… Under hennes vakande öga kan de sötaste läppar köpas för hårda mynt och de mjukaste lår få handflatemärken för en skrynklig sedel.

Varje besökare tilldelas vid ankomst en dusör av Pleasure Parlours egen bankir. Direktören är en knusslig karl vars ögon ståndaktigt övervakar alla transaktioner för att se att varje öre tillfaller honom, så var noga med att räkna efter innan du kliver in i bordellens dunkla belysning.

Ta på dig något som matchar bordellens varma och mjuka inredning, samt ditt lyckligaste eller mest sadistiska leende. Packa med din favoritrotting och din älsklingsflogger, ta dina roligaste lekkamrater i handen och kom och njut med oss. Det här är en kväll du inte vill missa!


Det här är Pleasure Parlour, en fortsättning på förra årets succéfest där aRouse renodlade Maison de Decadences bordelltema. Nu kör vi vidare och expanderar med en nygammal aktör i form av PLAY. PLAY drivs av ett antal individer som tidigare arrangerat fester för bland annat aRouse, Dekadance, Stockholm Fetish Weekend, BDSM Community Stockholm och Unleashed. Kom med oss och skapa en fortsättning på vår Pleasure Parlour saga!

Dresscode: Fantabulous. Vad betyder det? Uppklätt, utklätt eller avklätt! På denna fest välkomnas särskilt epokfetischistiska utstyrslar, vackra underkläder, spets och överdåd, avklädda skuldror och glimtande lår. Bara fantasin sätter gränser, så tänk till kring temat och skapa något helt fantastiskt! Lack, latex och läder är självklart välkommet så länge klädvalet går i linje med festens tema. Får du inte ofta anledning att lufta din mest burlesque-inspirerade outfit, din steampunkkorsett eller din fyrtiotalsklänning så är detta det perfekta tillfället! Som vanligt blir vi extra förtjusta av normbrytande outfits, och de vars utstyrslar alldeles särskilt imponerar på dresscodeansvariga kan komma att erbjudas lite extra startkapital.

Dress to impress! Du kommer inte in i jeans och hawaiskjorta. Du kommer inte in som gud skapade dig med oskyddat kön. En tumregel för vår dresscode är att om du kan gå nedför gatan en vardag i din outfit utan att någon höjer på ögonbrynen, så har du inte ansträngt dig tillräckligt. För att en kostym ska godkännas som dresscode bör den åtminstone vara tredelad och kompletteras med accessoarer. Konventionella sådana involverar hatt, käpp, handskar och fluga eller kravatt, eller varför inte matcha med ett par högklackade skor! PLAY uppmuntrar dig dock till att sikta på något mer extravagant: skaffa en vacker mask eller lägg en festmakeup. Byt ut västen mot korsett -kanske kombinerat med tassels! Smoking eller frack är godkänt men även här ser vi alltså gärna att ni tar det några snäpp längre; ”lek” med attribut, inkorporera ett koncept och skapa kontraster i er outfit!

Läs mer om dresscode på vår hemsida.

Massor av inspiration finns att hämta på vår Pinterest! https://se.pinterest.com/playsthlm/

Övrig info: Fokus på den här tillställningen ligger på utlevnad av olika slag. Vi tillhandahåller därför inget dansgolv (den som vill dansa är som alltid varmt välkommen att göra det ändå!). Sexuella aktiviteter kommer att vara tillåtna i stora delar av lokalen – vi befinner ju oss trots allt i en bordell.

Edgeplay är ej tillåtet på denna tillställning.

2 kommentarer

Kommentarer inaktiverade.