Wanna PLAY?

PLAYIMG_2942

 

Arrangemanget PLAY skapas av engagerade och erfarna arrangörer från Stockholmsscenen. Tillsammans har vi mångårig erfarenhet av BDSM-arrangemang och har tidigare arrangerat fester för Dekadance, aRouse, BDSM Community Stockholm, Unleashed, Stockholm Fetish Weekend och andra tillställningar i Stockholm.

Play föddes ur en önskan att arrangera fester utanför de föreningskonstellationer som finns i Stockholm idag. Vi vill arrangera och engagera med individer som brinner för de fester vi gör. Play kommer anordna events för olika grupperingar inom BDSM-scenen men framförallt vill Play stimulera lek-och-låt-leka-konceptet som genomsyrar BDSM-världen i stort.

PLAY syftar till att skapa en plattform för upplevelser, normbrytande evenemang och events för olika grupperingar. Detta kommer att gestaltas i återkommande tillställningar med olika (men alltid lika fantastiska) teman. Event som genomsyras av öppenhet och lekfullhet: med stort fokus på utlevnad.

Vi ser fram emot att se dig på våra evenemang!

Vill du vara med?
Evenemang blir inte roligare än de som arrangerar. För att lyckas med nischade tillställningar är det särskilt viktigt att det finns personer i teamet med intresse och kompetens inom området. Därför erbjuder PLAY dig möjligheten att arrangera med hjälp av en existerande struktur. Vet du vilken sorts fest du vill göra? Skapa ett budgetförslag och hör av dig till oss!

PLAY förbehåller sig rätten att neka biljettinköp till vem vi så önskar.

Kontakta oss:

Har du frågor om våra arrangemang? Kontakta oss på Info (a) playsthlm punkt se. Har du frågor om vår hemsida eller problem att köpa biljett? Kontakta web (a) playsthlm punkt se.

 

Leave a Comment