Vad händer på Pleasure Parlour?

Nu är det bara några dagar kvar till PLAY Pleasure Parlour den 10 september. Du som köpt eller ska köpa biljett, kanske har undrat över vilka andra du kommer träffa där och vad som kommer hända under kvällen?

Jag tänkte att jag skulle ta en minut av din tid för att besvara den frågan. Vill du veta? Häng med!

Jag tänkte berätta för er om våra Party Starters. Vi har nämligen inte direkta shower på våra fester utan istället dedikerade personer som älskar det de gör och gärna vill bjuda in dig att se på. För dig som älskar rep kommer både Fittglitter vara på plats och rulla repen till perfektion och Nesoa och Goljadka kommer repa fritt. Voyerister och exhibitionister kommer lockas in i Daus förtrollade värld. Du som älskar extremer, realitet och våld kommer särskilt uppskatta hans och kortnos sessioner.

Är du swinger? Då har du säkert träffat VirreWonka & svajen. Denna gång bjuder de på el-lekar till allas vår förnöjelse. Husets egna libertiner, C-F och Vulpecula, kommer ära oss med sin närvaro och smeka de mer sensuella delarna av våra synintryck. QuietlyConfident och hans Evee bjuder oss dessutom på smisk och nakenhet, så som bara de kan.

I vårt Kissing Booth finner du dessutom kuei, Sasjenka, Elite, KawayamaTen och stainless redo att kyssa dig för en liten play pennie.

Under kvällen kommer också Cleopetra, Madixa och pussysugar bjuda ut sina vackra kroppar till allmän beskådan som uppvisningsobjekt. Du skulle bara veta hur lyckosamt det är att få vara med om det!

Sist men inte minst kommer Direktör Alphatraum och RudeGirl auktionera ut kött! Bland det som auktioneras ut kan nämnas smisk och smärta, örfilar, muscle worship och “allt du kan önska”! Bland våra objekt finns; slampan Stainless, hor-köttet Elite, björnen QuietlyConfident och masochisten Nesoa.

Glöm inte heller att besöka Dansens furste, husets hallick, på marknadsplatsen för att försäkra dig om att du får ut det mesta av kvällens affärer!

Syns på lördag!
/RudeGirl